Translate


luni, 21 iunie 2010

Robert Pattinson-NY Times



In ciuda eforturilor echipei publicitare de la Summit Entertainment,care are de promopromovat al treilea film din seria Twilight,a luat mai mult de o luna pentru a obtine un interviu de la Robert Pattinson.Acesta -dupa cum afirma mai multte persone-a fost ocupat cu un program destul de dificil[care are legtura cu noul sau film “Non-Twilight”,Water for Elephants.

Destul de correct.Baiatul are de muncit.Dar Robert nu este cu adevarat doritor de a vorbi pentru a vorbi IAR despre Edward Cullen ,gingasul vampire pe care il va reprezinta sip e data de 30 Iunie in The Twilight Saga :Eclipse desigur.Cand a resusit sa se indeparteze de toata nebunia [de pe platourile de filmare de la Water for Elephants,dar desigur nu si de paparazzi si de disperatele fane],Pattinson a parut sa aiba putin stress in legatura cu Twilight.

“Poate fi cam plictisitor “a afirmat acesta referindu-se atat la interpretatul vampirului Edward Cullen cat si la importanta care I se acorda peste tot. “Partea buna este ca totul se va termina in sapte luni”.

Nu il intelegeti gresit.Robert Pattinson(24) este sigur ca nu va avea o adevarata cariera fara fanii Twilight si toate femeile care il urmaresc.

A atinge nivelul lui de success atat de repede dupa venirea la Hollywood-tinand cont ca Twilight si The Twilight Saga:New Moon au strans aproximativ 101 milioane de dolari (box office-ul mondial)-este visul oricarui tanar actor.

Dar toata faima in urma francizei Twilight la lasat c”zdrobit emotional”.Vanat de presa,Robert ssi-a schimbat hotelele de sase ori intr-o singura luna iar jumatate din timp si l-a petrecut vfilmand Water for Elephants in Los Angeles.Rob trebuie sa se deghizeze si cand merge sa cumpere cafea purtand in de obicei sapca pe cap si ochelari de soare si a apelat deasemene la un publicist pentru a-si castiga intimitatea care nu o mai are.”Kristen este mai buna decat mine in a se descurca cu fotografii .”a declarat Robert.”An incercat sa nu mai iau in seama,dar inca sunt deranjat de asta”a afirmat.”Cu cat esti mai mult expus,mai multi oameni te urasc fara nici un sens[…]”.

“Sper ca nu voi incepe sa arat ridicol” a spus Rob referindu-se la a imbatrani si al tot juca pe Edward Cullen.

P.S.Interviul l-am tradus asa mai pe intelesul tuturor(este doar o parte din el).Scuze daca am gresit undeva :D


0 comentarii:

Vizitatori din...


Visitor Map