Translate


joi, 24 iunie 2010

Robert Pattinson este ruda cu Vlad Tepes



 Actorul britanic Robert Pattinson, starul francizei "Amurg/ Twilight", este înrudit cu Vlad Ţepeş, voievodul român devenit Contele Dracula însetat de sânge în celebrul roman scris de Bram Stoker în 1897, potrivit experţilor în genealogie citaţi de site-ul Ancestry.com, monitorizat de Mediafax.

"Să identificăm membrii familiei lui Pattinson până în vremea lui Vlad Ţepeş a fost o sarcină dificilă, însă informaţiile pe care le-am aflat au creat un acompaniament perfect pentru franciza «Amurg/ Twilight»", a declarat Anastasia Tyler, expert în genealogie, pentru site-ul Ancestry.com, citată de Reuters.
Experţii în genealogie susţin că Pattinson şi Vlad Ţepeş (1431 - 1476) sunt înrudiţi prin intermediul actualei familii regale britanice.
Robert Pattinson, în vârstă de 24 de ani, este o rudă îndepărtată a prinţilor William şi Harry, pe linie paternă, probabil prin intermediul familiei Pickering, care a trăit în nordul Angliei la începutul anilor 1500.
"Fără să mai fie vorba de această dată de mituri şi de magie, am descoperit că regalitatea şi vampirii abundă în trecutul familiei lui Pattinson, făcând astfel ca viaţa lui să fie la fel de supranaturală ca şi aceea pe care o are pe marele ecran", a adăugat Anastasia Tyler.
Robert Pattinson nu este singurul star de cinema al cărui trecut pare să se asemene cu viaţa personajului interpretat pe marele ecran. Anul trecut, experţii site-ului Ancestry.com au afirmat că actriţa Emma Watson, interpreta tinerei Hermione Granger din franciza "Harry Potter", este înrudită cu o femeie care a trăit în secolul al XVI-lea şi care a fost acuzată de vrăjitorie.
Robert Pattinson interpretează rolul vampirului Edward Cullen în franciza cinematografică inspirată din romanele autoarei americane Stephenie Meyer. Primele două lungmetraje din această franciză de succes - "Amurg", de Catherine Hardwicke, şi "Saga Amurg: Lună Nouă", în regia lui Chris Weitz - au obţinut împreună încasări de 1,1 miliarde de dolari. Volumele scrise de Stephenie Meyer - "Amurg" şi continuările "Lună Nouă", "Eclipsa" şi "Zori de Zi" - au fost vândute în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial, potrivit editurii britanice Little, Brown Book Group. Al treilea film din serie, "Saga Amurg: Eclipsa", va avea premiera joi, la Los Angeles, urmând să intre în sălile de cinematograf americane pe 30 iunie. Filmul va ajunge pe marile ecrane din România pe 2 iulie.
  

0 comentarii:

Vizitatori din...


Visitor Map