Translate


miercuri, 16 iunie 2010

Rob si Kristen ar putea veni in Romania

Fanii fenomenului Amurg din România pot determina venirea actorilor Robert Pattinson şi Kristen Stewart în ţara noastră! Pe 1 iulie, cu începere de la ora 17.00, pe Bd. Unirii din Bucureşti, fanii seriei sunt aşteptaţi să se mobilizeze în număr cât mai mare la "Convenţia Amurg", pentru a înregistra cele mai zgomotoase aclamaţii pentru venirea actorilor în România, anunţă organizatorul evenimentului - distribuitorul de filme MediaProDistribution.

Ceea ce poate deveni cea mai mare întâlnire a fanilor din România - "Convenţia Amurg" - va avea ca punct de plecare Bd. Unirii, de unde fanii vor mărşălui până la Centrul Cultural "Mihai Eminescu” şi asta nu oricum, ci cât mai pregătiţi de paradă, adică îmbrăcaţi ca nişte fani adevăraţi, "înarmaţi” cu pancarte şi steguleţe, banderole şi insigne. Odată ajunşi la destinaţie, adică la amfiteatrul "Mihai Eminescu” din Parcul Naţional, vom înregistra cea mai zgomotoasă ovaţie pentru aducerea actorilor din Amurg în România.

"Înregistrarea va ajunge chiar la ei", spun reprezentanţii MediaPro Distribution, "aşa că depinde de fanii din România să îi convingă".

Seara vine cu noi suprize pentru fanii prezenţi la eveniment, care nu numai că vor putea vedea Amurg şi Luna Nouă gratis, dar vor avea ocazia să câştige sute de premii originale Eclipsa, precum şi invitaţii la film.

Dacă vreţi să participaţi la acest eveniment şi vreţi să le demonstraţi lui Robert, Kristen, Taylor şi celorlalţi că miile de fani Amurg din România merită atenţia lor, tot ce trebuie să faceţi este să intraţi pe www.twilightsaga.ro/convenţie şi să vă înscrieţi la convenţie. Pentru mai multe detalii accesaţi www.twilightsaga.ro.

Din 2 iulie, cel de-al treilea film al seriei, Saga Amurg: Eclipsa va avea premiera în cinematografele: Hollywood Multiplex, Movieplex, CinemaPRO, The Light, Băneasa Drive-In, cinema Patria, cinema Odeon (Cluj), cinema Lotus (Oradea), cinema Cityplex (Constanţa), precum şi în reţeaua Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Timişoara, Cluj, Piteşti, Bacău şi Iaşi).

Sursa:cinemagia

0 comentarii:

Vizitatori din...


Visitor Map