Translate


joi, 15 iulie 2010

Robert Pattinson vrea sa o vada pe Kristen Stewart suferindUnul dintre protagonistii Saga Twilight,Robert Pattinson,a fost in toane bune la ultiumele interviuri care i s-au luat dupa are a declarat ca in Zori de Zi,ultimul film al seriei,nu o va ajuta pe Kristen Stewart in ceea ce va trebui sa faca.
Pattinson l-a asigurat pe James King ca asteapta transformare Bellei in vampir pentru ca Kristen sa simta durerea lentilelor de contact(cele care sunt puse pentru a schimba culoarea ochilor)si sa fie tot timpul machiata.
Cand a fost intrebat ce arde de nerabdare sa vada in Zori de Zi,actorul a zis:"Doar sa o vad pe Kristen precum un vampir.Sunt foarte curios cum o va face."
"Stiu ca se va chinui destul si sunt foarte nerabdator sa nu ii acord simpatie."a declarat razand.
Dupa cum stiti,in Zori de Zi,personajul interpretat de Robert Pattinson o transforma pe cea a lui Kristen in vampir deoarece este pe cale sa isi piarda viata dandu-i viata fiicei ei.
Sursa:LunaNuevaMeyer

1 comentarii:

oana spunea...

eu nu cred ca e adevarat :| adica... ea poarta deja lentile de contact,normal ochii ei sunt verzi,nu captui :|,cat desprea machiaj...mnea..anyway,poate gresesc :D

Vizitatori din...


Visitor Map