Translate


luni, 26 iulie 2010

Reluarea campaniei: EL NU VREA ASTA,NICI NOI!!!


Am o intrebare pt voi,cei care intrati pe acest blog,sper sa raspundeti in numar cat mai mare,pt ca stiu ca sunteti destui.Ce ati simtit cand ati vazut pozele din postul anterior?Pe mine una m-au dezgustat.Nimeni nu ar trebuie sa suporte asa ceva-NIMENI!
Libertatea i-a fost luata in momentul in care a inceput sa joace in filmul pe care noi il iubim.De-a lungul timpului am avut cateva exemple de vedete care au fost coplesiti si satui de aceasta lupta continua cu presa,si a caror viata a luat o intorsatura urata.Cel mai bun exemplu ar fi acel al printesei Diana...a fugit de paparazii pana in ultima clipa de viata.
Recunosc,ador sa vad poze cu Robert,dar ar trebuie sa existe o anumita limita.Nu putem sa invadam viata  cuiva asa.Pe langa acea intrebarea,acum am o rugaminte la voi,astept pe adresa de mail shadow23angel@yahoo.com o poza de-a voastra,o sa va dau un exemplu mai jos ca sa va dati seama de ceea ce vreau sa fac.Noi putem face diferenta,noi suntem fanii lui,nu acei paparazii care se imbogatesc de pe urma pozelor facute.Eu nu vreau sa il mai vad pe Robert asa cum a fost mai mereu in ultima vreme,incercand sa se strecoare prin multime,cu gluga acoperindui fata,sau privind in spatele lui.Stiu ca nu facem mai nimic daca reluam campania,poate doar sa speram ca oamenii vor ajunge sa respecte intimitatea cuiva,vedeta sau nu.
EX:

 



3 comentarii:

Anonim spunea...

bietul om nici viat personala nu mai poate avea,e drept ca fiind actor sa fie asaltat de paparazzi,dar nici chiar asa...deja se exagereaza.

Anonim spunea...

Din punctul meu de vedere o sa se ajunga la situatii extreme, cat poate rezista un om la asa ceva..practic nu mai ai viata ta, toti iti stiu fiecare pas si fiecare miscare.E O MARE IDIOTENIE.CU SPERANTA CA ATI VREA SA AJUTATI SA SE TERMINE CHESTIA ASTA AM O PROPUNERE PENTRU BLOGURILE CUNOSCUTE DIN ROMANAIA:MACAR PENTRU O ZI NU MAI PUBLICATI NIMIC...CA SI O ZI DE PROTEST PENTRU FAPTUL CA PAPARAZII SUNT NISTE OAMNEI CU ADEVARAT TAMPITI!!!!

jhvgf7 spunea...

Oricine are dreptul la intimitate nu conteaza daca este vedeta sau nu, iar paparazii incalca rau de tot intimitate vedetelor. Se intelege ca vor cat mai multi bani, dar nici chiar asa, ei intrec masura...

Vizitatori din...


Visitor Map