Translate


marți, 8 decembrie 2009

Unele filme cu Kristen

Kristen Stewart, acum de 19 ani, interpreta Bellei in Twilight, sufletul pereche al vampirului Edward Cullen. Dar inainte ca ea sa fie obiectul setei acestuia de sange, ea a jucat in unele filme independente...


... cum ar fi "Catch the Kid"(2004) unde Stewart face parte unui trio diferit de aventuri...

Plin de actiune, filmul evolueaza in jurul unei fete de 12 ani care, cu ajutorul a doi prieteni, jefuieste o banca foarte bine pazita la care lucreaza mama sa, pentru a face rost de bani sa plateasca o operatie costisitoare pentru tatal sau aflat pe patul de moarte. In timpul jafului, tinerii ocolesc sisteme de securitate foarte sofisticate, caini de paza si un sef de securitate foarte dur pentru a ajunge la un seif suspendat la 100 de metri de pamant.

Trailer

________________________________________________________________
In Panic Room(Camera de refugiu) Kristen(Sarah) e o fata de 11 ani si joaca impreuna cu star-ul Jodie Foster(Meg), care o interpreteaza pe mama sa.Meg trece printr-un nefericit divort care o forteaza pe ea si pe fiica ei Sarah sa se mute intr-un nou camin. Ele aleg o casa de lux din New York, care printr-o coincidenta are o "camera de refugiu", un loc ascuns care se poate izola complet de restul casei. Camera devine folositoare pentru Meg si fiica sa atunci cand casa este asaltata de trei hoti. Meg si Sarah reusesc sa se inchida in camera de refugiu inainte ca hotii sa le prinda, insa Sarah este bolnava de diabet si medicamentul ei a ramas afara, in timp ce telefonul nu a fost nici el conectat inca. Mai mult, ceea ce hotii cauta se afla chiar in camera de refugiu. Trailer

__________________________________________________________________

Kristen joaca in Drama Cold Creek Manor unde o interpreteaza pe Kristen Tilson si joaca alaturi de Sharon Stone.(2009)

Cooper si Leah Tilson formeaza un cuplu bogat care s-a saturat de stresul si poluarea din New York City si incearca sa se mute intr-un loc cu mai mult aer curat. Ei gasesc un conac in orasul Cold Creek. Convinsi ca uriasul conac le poate oferi tot ce-si doresc, Cooper si Leah il cumpara si peste putin timp se muta impreuna cu cei doi copii ai lor. Casa apartinea lui Dale Massie, un criminal care a ajuns dupa gratii. Dupa ce iese din inchisoare, Massie ii someaza pe Cooper si Leah sa ii dea casa inapoi si este in stare de orice pentru a o obtine.

Trailer

__________________________________________________________________

In filmul horror The Messengers Kristen o interpreteaza pe adolescenta Jess

Familia Solomon se muta intr-o ferma cu o plantatie de floarea-soarelui din North Dakota. Pe masura insa ce plantatia se pune pe picioare, dupa ani de paragina, membrii familiei observa ca tatal incepe sa se comporte extrem de ciudat.O forta malefica omniprezenta invadeaza tinutul, iar copiii par sa fie singurii care inteleg ce se intampla pentru ca, datorita fortelor paranormale pe care si le descopera, ei vad ceea ce adultii nu reusesc… Un thriller horror regizat de Oxide Pang Chun si Danny Pang.
Trailer

_________________________________________________________________

Inainte de a interpreta rolul Bellei in Twilight, a jucat in rolul unei adolescente bolnave in filmul independent The Cake Eater.

In alt plan avem familia Georgiei (Kristen Stewart), o fata draguta care sufera de o boala necrutatoare. Nu isi poate controla muschii, mersul si vorbitul fiind adevarate incercari pentru tanara. De ea au grija mama si prietenul acesteia, femeia iesind in evidenta prin felul infipt de a o proteja. Avem ocazia sa vedem si spatele gol al tinerei noastre, in timp ce pozeaza pentru mama. De asemenea, trebuie amintita bunica fetei, Marg, o femeie libertina care de ani buni are o relatie cu batranul Easy (cel despre care va spuneam mai devreme ca si-a pierdut sotia).Imboldul filmului, pe care vi-l astern aici pentru a va atrage, este legat de sex. Fata noastra, constienta ca nu mai are mult timp la dispozitie, decide sa-si piarda virginitatea. Cam cu primu’ venit, as putea spune… Este vorba de Beagle, fiul cel mic al lui Easy, la fel de “impiedicat” in acest domeniu. Asadar avem doua relatii in familie: tata cu bunica, fiul cu nepoata.


Trailer

_________________________________________________________________

In comedia/aventura Zathura: O aventura spatiala Kristen o interpreteaza pe Lisa , sora celor doi frati.

Zathura este numele jocului pe care doi frati(Walter si Danny) incep sa-l joace intr-o sambata dupa-amiaza, cand tatal lor trebuie sa plece la serviciu si ii lasa pe copii in grija surorii mai mari, Lisa.
Dupa ce Danny invarte cheita jocului cei doi sunt trimisi intr-o alta dimensiune, trecand printr-o multime de incercari( urmariti de un robot, sunt "vizitati" de Zorgoni etc) si realizeaza ca trebuie sa termine jocul daca vor sa mai ajunga vreodata acasa. Totul se termina cand cei doi frati reusesc sa treaca cu brio si de cea mai terifianata incercare, aceea de a scapa de forta atractiei gravitationale a planetei care poarta aceeasi denumire cu a jocului, Zathura.

Trailer

________________________________________________________________

In drama Speak(Tacerea) Kristen interpreteaza rolul unei fete care a fost violata.

Melinda Sordino(Kristen Stewart) este o adolescenta traumatizata din cauza unui baiat care a violat-o la petrecerea prietenei ei cele mai bune, Rachele Bruin(Hallee Hirsh), fiind complet traumatizata a sunat la politie si Rachel a considerat-o tradatoare astfel rupand orice legatura cu ea. Tanara Melinda a intrat la liceu, iar fosta ei prietena cea mai buna se imprietenise foarte mult cu Andy Evans (Eric Lively)care abuzase de ea la acea petrecere, Melinda nu are nici un prieten si incearca sa se schimbe, in final ii spune lui Rachel despre viol de teama sa nu pateasca si ea la fel. __________________________________________________________________

Joaca si in "In the land of Women" - Entre mujeres. impreuna cu Meg Ryan (2007)

Distrus in urma unei despartiri de prietena lui, Carter Webb paraseste L.A-ul pentru a locui cu ciudata lui bunica intr-un cartier marginas al orasului Detroit, peste drum de familia Harwicke.
In timp ce se lupta cu propriile probleme, Carter este fascinat de femeile din familia Harwicke. Toate acestea se indragostesc de el intr-un fel sau altul si-l ajuta pe Carter sa redevina barbatul de odinioara.
Trailer

Sursa: Lunanuevameyer, CinemaRx

0 comentarii:

Vizitatori din...


Visitor Map