Translate


duminică, 27 decembrie 2009

Robert Pattinson si anul sau cu "suisuri si coborasuri"


Frustratie, furie, hartuire, manie, obraznicie, neglijare personala, impiedicari, arestari eronate, abuzuri, il urmarim pana la hotel,.....cu siguranta o viata mai putin normala.

In ciuda faptului ca traieste un vis, ca este cel mai dorit barbat de pe planeta, aceste lucruri au dezavantajele sale, iar Robert Pattinson stie foarte bine.

Este in varful carierei sale, primeste o gramada de oferte de lucru, fie in filme sau in campanii publicitare, vor sa aibe imaginea sa; publicul il adora, critica nu este foarte rea si multi alti factori ar putea juca in favoarea sa, dar chiar si asa Pattinson nu pare fericit complet.

Acest an a fost plin de "suisuri si coborasuri" pentru cel care il interpreteaza pe cel mai celebru vampir de pe marele exran, iar Twilight Saga a starnit un fenomen de fani care au sfarsit intr-o frenezie mass-media. Viata actorului s-a schimbat radical.

Inainte era un actor destul de necunoscut, care "isi alegea rolurile cu lupa", acum Robert nu poate iesi pe strada fara escorta, traieste retras in hotelurile din orasele prin care circula si de fiecare data apar si mai multe zvonuri.

Aceasta situatie, pe care o suporta cu rabdare idolul adolescentilor, in cele din urma in unele ocazii s-a dezechilibrat, dupa cum stiti si voi cele mai ingrozitoare, rele momente.

~~~~Tradus de DD~~~~

Via

0 comentarii:

Vizitatori din...


Visitor Map