Translate


luni, 28 decembrie 2009

Robert Pattinson are o viata in afara seriei Twilight


Este si va fi mereu recunoscut pentru rolul sau de vampir din "Twilight", Edward Cullen, dar Robert Pattinson vrea sa demostreze ca exista viata si departe de seria preferata de adolescenti.

Proba sa de foc va fi "Remember me", o drama regizata de Allen Coulter ("Hollywoodland").

In "Remember Me" Robert joaca alaturi de Emilie de Ravin, actrita care a interpretat-o pe Claire din seria de succes "Lost". Pattinson interpreteaza un tanar care vede cum fratele sau se sinucide si cum aceasta tragedie duce la divortul parintilor sai (Pierce Brosnan si Lena Olin), care nu pot sa treaca peste aceasta experienta traumatica.. Singur in totalitate si cu o familie despartita, acesta cunoaste o fata (Emilie de Ravin) care a asistat la sinuciderea mamei sale. Chris Cooper il interpreteaza pe tatal fetei.

O melodrama de familie in care tanarul actor va schimba in intregime registrul lasand in urma vampirii si varcolacii. Ceva care va face de asemenea si in "Unbound Captives", un western in care va juca alaturi de doi actori consacrati, precum Rachel Weisz si Hug Jackman. "Remember me" va aparea in 2010, in luna februarie; iar in Romania (dupa cum este precizat pe cinemagia) in 12 martie 2010.


~~~Preluat de pe LunaNuevaMeyer, tradus de DD~~~

0 comentarii:

Vizitatori din...


Visitor Map