Translate


duminică, 22 noiembrie 2009

Robert Pattinson “ataca” cinematografia britanica


Se pare ca Robert Pattinson vrea sa se ia la harta cu industrica cinematografica britanica. Acesta a declarat ca este foarte iritat de faptul ca actorii din Marea Britanie pur si simplu n-au de lucru.

Actorul a marturisit ca a indurat ani buni de respingere continua si nejustificata din partea producatorilor locali de film. Acum, super-starul din franciza Twilight isi sfatuieste confratii intr-ale suferintei profesionale sa paraseasca Marea Britanie si sa se stabileasca la Hollywood, unde cu siguranta ca vor avea mai multe sanse de a profesa actoria.

“Este amuzant ca sunt mai multi englezi in L.A. decat am vazut ultima data cand am fost acolo. Este incredibil…Inteleg de ce vin din Anglia, pentru ca nu-si gasesc de lucru. Nu exista nicio industrie cinematografica functionala.” a declarat Pattinson.

Sursa

1 comentarii:

F spunea...

Salutare fetelor,va invit sa va alaturati echipei 100 Ro,si sa construim cel mai mare blog din Romania.Poti sa postezi orice vrei acolo.Daca credeti ca puteti fi bloggeri activi,aveti un loc printre noi.Bafta si va asteptam pe pagina "Alatura-te" pentru a va inscrie.

Vizitatori din...


Visitor Map