Translate


vineri, 27 noiembrie 2009

Edward si Bella vin la CinemaPRO!


Cele doua personaje care au cunoscut o ascensiune vertiginoasa, gratie fenomenului "Amurg", Edward Cullen si Bella Swan vor fi prezenti la premiera de gala a filmului "Saga Amurg: Luna Noua", de joi, 26 noiembrie, la 19:30, la CinemaPRO.

Celebrelor personaje, li se vor alatura si sosiile castigatoare ale ,,Concursului national de sosii Saga Amurg: Luna Noua’’. Astfel, alaturi de Edward si Bella vor pasi pe covorul rosu de la CinemaPRO si sosiile castigatoare pentru Rosalie, Alice si Jacob.

De la eveniment nu puteau lipsi vedetele, care vor veni in numar mare la CinemaPRO, pentru saluta premiera mult-asteptatului film Saga Amurg: Luna Noua in Romania. In frunte cu Anda Adam, Cornel Ilie (Vunk), Pavel Bartos, Ioana Ginghina, Razvan Fodor si Mircea Solcanu, vor straluci in lumina reflectoarelor si Magda Palimariu, Ioana Maria Moldovan si Radu Valcan.

Pana in momentul de fata, premiera filmului "Saga Amurg: Luna Noua" a doborat o impresionanta serie de recorduri, producatorul Summit Entertainment, afirmand ca mult-asteptata continuare a fenomenului Amurg/ Twilight este de departe filmul cu cele mai multe bilete vandute in avans din istoria cinematografiei.

In plus, transmisiunea live a premierei "Saga Amurg: Luna Noua" din Los Angeles a atras peste 3 milioane de utilizatori ai retelei sociale MySpace, unde ceremonia a putut fi vizionata in exclusivitate.

MediaPro Distribution lanseaza Saga Amurg: Luna Noua, din 27 noiembrie, in cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light, Starplex, Cityplex, Cinema City (Cluj, Iasi, Timisoara, Pitesti, Bacau, Cotroceni), Odeon Cineplex (Cluj) si Lotus (Oradea).

Sursa: AcasaTv

P.s. Eu si Dede vrem sa va anuntam ca " maine " va lasam in compania colegelor noastre...
Ne luam si noi o zi libera:D .... mergem la film..;))...
Va pupam si va multumim ca sunteti alaturi de noi...

0 comentarii:

Vizitatori din...


Visitor Map