Translate


luni, 9 noiembrie 2009

Filmarile la “Breaking Dawn” vor incepe in toamna lui 2010


Cei de la Collider au reusit sa obtina cateva informatii interesante in legatura cu ultimul capitol din saga Twilight. Intrebarea fundamentala a fost daca si cand vor incepe filmarile la Breaking Dawn. Robert Pattinson a fost cel care a livrat mult asteptata veste de productie:

” Cred ca startul va avea loc in toamna anului viitor. Insa studioul poate schimba aceasta data. In functie de cum decurg lucrurile, eu fac un film intitulat Bel ami in februarie, o adaptare a romanului lui Maupassant. Si mai fac, sper, un western cu Rachel Weisz si Hugh Jackman, numit Unbound Captives. Voi juca rolul unui copil rapit de catre comanche la varsta de 4 ani, si crescut de ei. Mama mea isi dedica toata viata incercad sa ma gaseasca. Cand, intr-un final, da de mine, nu-mi amintesc cine este si nu mai stiu nimic din cultura occidentala din care face ea parte. In tot filmul vorbesc limba Comanche.” a declarat Pattinson.

Desi nu s-au dezvaluit prea multe despre Breaking Dawn, publicul a aflat de proiectele de viitor ale lui Robert Pattinson.

Sursa


0 comentarii:

Vizitatori din...


Visitor Map