Translate


miercuri, 11 noiembrie 2009

10 lucruri pe care nu le stiai despre Robert Pattinson

CinemaRx s-a decis presupun sa le acorde mai multa atentia actorilor Twilight Saga... acum inainte de premiera.. Luna noua...:D;))
Nu e nimic.. noua ne convine nu?:D

Apropo... mergeti la premiera?:)
Noi da:D

Cum peste noapte Robert Pattinson a devenit idolul a milioane de fani ai seriei Twilight, fanii au inceput sa devina interesati de viata lui dinainte de a gusta celebritatea. In acest sens, iata cateva lucruri pe care nu le stiati despre cel mai sexy vampir prezent pe marile ecrane.










1. Robert a inceput sa cante la pian de la varsta de 3 ani si inca viseazasa devina un pianist profesionist. Totusi, cred ca rolul de vampir il prinde mai bine, decat cel de pianist.

2. Surorile lui Robert, Lizzy si Victoria obisnuiau sa il imbrace ca pe o fata, iar ca sa-l tachineze, in strigau “Claudia”. Saracul baiat!

3. Primul sarut l-a avut la varsta de 12 ani. Cu cine, nu se stie, insa probabil norocoasa a inceput deja sa se laude ca vampirul din Twilight i-a “gustat” buzele in tinerete.

4. Tot la varsta de 12 ani a fost exmatriculat de la scoala…deci se pare ca Robert nu e a fost un baiat chiar asa de cuminte precum am fi crezut.

5. Pentru a obtine rolul din Twilight, Robert Pattinson a trebuit sa se ridice deasupra celorlalti 3000 de doritori prezenti la auditia pentru rol.

6. A fost numit de revista Rolling Stone cel mai “hot” actor al anului 2008. Sunt convinsa ca pe langa revista alte zeci de mii de fane au impartasit aceeasi parere.

7. A invitat la cina un fan obsesiv, cand a avut o zi proasta. De-atunci, fanii obsedati se roaga sa-l prinda pe actor in cat mai multe zile proaste.

8. Inca din adolescenta, in venereaza pe Jack Nicholson. Cui nu-i place Nicholson, mai ales dupa rolul din “The Bucket List“?

9. Rolul sau mic, dar cu potential din filmul Vanity Fair(2004) a fost taiat la productie.

10. Sporturile preferate ale lui Robert sunt fotbalul, schi-ul si snowboard-ul. Nu degeaba actorul are o conditie fizica atat de buna.

0 comentarii:

Vizitatori din...


Visitor Map