Translate


sâmbătă, 12 noiembrie 2011

Snow White & The Huntsman Trailer


Sursa: CineMagia

 

Trailer-ul lui Snow White and the Huntsman a fost lansat ieri şi a prilejuit celor interesaţi de această versiune ceva mai întunecată a poveştii o întâlnire cu atmosfera misterioasă şi plină de suspans a filmului, precum şi o reprezentare mai clară a felului în care vor arăta în film protagoniştii.
Cei de la CinemaBlend au surprins câteva imagini captivante ale trailer-ului, pe care le găseşti mai jos. O vei vedea pe Regina cea Rea, (Charlize Theron ), exercitându-şi puterile malefice – furând tinereţea unei fete şi formând o creatură a răului dintr-o mulţime de ciori – pe Chris Hemsworth în straiele neînfricatului Vânător şi pe Kristen Stewart, urmărită de pericolele ascunse ale pădurii, victimă a mărului otrăvit şi protagonistă a clasicului sărut.
Obsesia frumuseţii, magia şi luptele vor caracteriza aşadar această producţie a lui Rupert Sanders, după un scenariu la care a contribuit, printre alţii, Hossein Amini, scenaristul lui Drive, şi care va poposi pe ecranele cinematografelor româneşti din 1 iunie 2012.






0 comentarii:

Vizitatori din...


Visitor Map