Translate


vineri, 30 septembrie 2011

Stiri pe scurt


Sursa:EGirl
 Via:CineMagia



 Jobul ideal pentru Robert Pattinson este acela la care ar trebui sa munceasca o singura zi pe saptamana, iar in restul timpului sa se poata dedica hobby-urilor sale. Actorul a fost incantat de inceputurile carierei sale cand avea mai mult timp liber si se putea ocupa de activitati placute.
„Jobul meu de vis este unul de o zi pe saptamana. Cand am inceput sa fiu actor primeam un singur rol pe an si lucram trei luni, iar in restul timpului nu faceam nimic si aveam destui bani cat sa supravietuiesc. Citeam ziarele in fiecare zi, ma uitam la o multime de DVD-uri. Asta era grozav. Am gusturi simple.” a marturisit Robert. Starul a mai dezvaluit si ca uraste sa faca miscare si ca face minimul necesar de sport daca nu are nevoie pentru vreun rol.





Îţi prezentam recent imagini ale Albei ca Zăpada (Kristen Stewart) echipată soldăţeşte pentru lupta ce o aşteaptă împotriva celei care i-a dorit moartea, malefica Regină şi mama sa vitregă (Charlize Theron). Ai ocazia acum să o vezi pe prinţesă şi aşa cum ţi-ai imaginat că trebuie ea să arate, desprinsă din basmul fraţilor Grimm, extrem de atrăgătoare în rochia sa lungă, de castelană.
Imaginile preluate de pe Popsugar.com ne-o arată pe Albă ca Zăpada într-un moment de restrişte, udă şi, probabil, obosită, însă aflată convenabil în apropierea unui cal alb, de poveste. Cu acest look ingenuu, prinţesa nu pare a reuşi să ajungă mai departe de casa piticilor, însă odată ce îşi pune armura şi apucă sabia, nu va mai avea prea mare nevoie de aceştia, avându-l ca mentor pe Vânător (Chris Hemsworth).
Piticii îşi vor face însă şi ei apariţia în film, numele lor fiind inspirate în această versiune de cele ale unor împăraţi romani: Cesar (Ian McShane), liderul grupului, Claudius (Toby Jones), Constantine (Bob Hoskins), Tiberius (Eddie Izzard), gemenii Traian şi Adrian (Ray Winsone şi Eddie Marsan), plus Nero (Stephen Graham).

0 comentarii:

Vizitatori din...


Visitor Map