Translate


marți, 27 septembrie 2011

Stiri pe scurt


Sursa: EGirl



Robert Pattinson a cumparat o chitara acustica nou-nouta pe care i-a oferit-o unui vagabond, dupa ce il vazuse chinuindu-se cu una veche si deteriorata. Starul din „Twilight” s-a oprit sa puna cativa banuti in cutia unui om fara adapost care canta pe strada si a observat starea jalnica in care se afla chitara cu care acesta se chinuia sa se acompanieze. Asa ca actorul s-a dus la cel mai apropiat magazin de instrumente muzicale si s-a intors cu un dar pentru vagabondul muzician: o chitara acustica rosie. Cu aceasta ocazie si-a achizitionat si el o chitara electrica.
Un martor al intamplarii a povestit ca dupa ce a facut surprinaztorul cadou, Robert s-a urcat in masina sa personala si a parasit zona. 

Robert  profita de o pauza de la promovarea noii pelicule din seria „Twilight” si inregistreaza pentru albumul sau muzical de debut. Actorul si-a dorit initial sa devina muzician si acum profita la maxim de pauzele din programul sau pentru a-si petrece timpul in studioa inregistrand primul sau album intreg.
„Muzica este prima lui dragoste! Este chinuit din cauza ca o evita. Can se afla in studio si canta relaxat traieste momentele lui preferate” a dezvaluit o sursa pentru UsWeekly.com. Un prieten de-al starului in varsta de 25 de ani a adaugat: „Rob a tot jonglat cu cateva cantece originale de ceva timp, dar programul lui nu i-a permis sa faca mai mult. Acum are cateva saptamani la dispozitie sa pregateasca lucrurile inainte de a reveni la promovarea filmului „The Twilight Saga: Breaking Dawn”..
Robert a inregistrat anterior doua piese pentru coloana sonora a seriei „Twilight”: „Never Think” si „Let Me Sign”.


Anna promovand 50/50 la emisiunea "Fox&Friends"



 Taylor impreuna cu Lily Collins la premiera filmului Abduction in Londra






0 comentarii:

Vizitatori din...


Visitor Map