Translate


luni, 26 septembrie 2011

Stiri pe scurt


Sursa: EGirl



Robert Pattinson a dus-o pe iubita lui Kristen Stewart in vizita in orasul de unde actorul este originar: Barnes , Surrey in South East England, pentru a-i arata locurile in care a crescut. Actrita filmeaza in aceasta perioada pentru noul ei proiect cinematografic intitulat „Snow White and Huntsman” in Londra, iar intr-una din zilele ei libere, partenerul ei din „Twilight” a dus-o intr-o excursie in localitatea lui natala.
Pentru a se asigura ca nu vor fi identificati si urmariti de fanii seriei „Twilight”, cei doi actori s-au deghizat, purtand inclusiv peruci: una blonda si una roscata. O sursa a povestit pentru cotidianul „The Sun”: „A fost foarte dragut, Rob a tinut sa-i arate lui Kristen toate locurile prin care si-a petrecut timpul crescand. Adus-o chiar si la cafeneaua locala unde obisnuia sa mearga des si in vechiul pub.”. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dakota Fanning isi impune sa nu poarte pantaloni de trening la cursurile pe care le va urma la Universitatea din New York, insa si-a adaptat garderoba de Los Angeles la ceva mai potrivit pentru East Coast. Vedeta in varsta de 17 ani se pregateste pentru primul an de facultate la NYU si se gandeste cum sa-si modeleze stilul pentru noul mod de viata.
„La facultate este diferit de liceu. Poti sa porti cam orice vrei, iar eu am avut uniforma in liceu. Daca ma vedeti vreodata in pantaloni de sport la ore nu e de bine. Am incercat sa nu ma imbrac asa.” spune Dakota, care a dezvaluit ca si-a adus haine mai groase la New York, stiind ca vremea aici este mai rece si mai capricioasa decat in Los Angeles.







0 comentarii:

Vizitatori din...


Visitor Map