Translate


marți, 4 octombrie 2011

Stiri pe scurt


Sursa: ProCinema



Mai este aproape o luna pana la lansarea partii a patra din seria Amurg - The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1, insa Kristen Stewart este pregatita sa verse sange.


Actrita de 21 de ani a inceput deja promovarea celui mai recent film din seria care a facut-o un star international.

Frumoasa Kristen apare intr-un costum de baie retro extrem de provocator si sugestiv pe coperta revistei GQ din Marea Britanie, numarul din noiembrie.


"Ma simt ca o femeie. Am aratat prea mult timp ca un baiat in perioada adolescentei" a declarat actrita care a pozat in stilul anilor '60. Una dintre cele mai apreciate tinere actrite ale momentului Kristen a recunoscut ca in adolescenta era mai tot timpul tunsa foarte scurt si vestimentatia ei se rezuma la o pereche de jeansi, un tricou negru si o sapca.












Actrita a vorbit si despre pelicula la care tocmai filmeaza Snow White and the Huntsman despre care a zis ca nu prea a fost incantata la inceput pana nu a aflat cat de bataioasa ajunge pe parcurs Alba ca Zapada.

Stewart a fost laudata de colega de platou Charlize Theron care interpreteaza rolul Reginei Malefice:  "Nu am filmat inca scene impreuna, insa este o actrita buna si o persoana de treaba si stiu ca va face un rol minunat" a declarat Charlize Theron acum cateva zile.



Recent actrita a oferit intr-un alt interviu si sfaturi pentru barbati: "Din punctul meu de vedere, pentru a avea o relatie reusita trebuie sa fii mereu sincer si sa stii ce vrei. Nu fi un ticalos"

0 comentarii:

Vizitatori din...


Visitor Map