Translate


luni, 2 mai 2011

Pozele din Breaking Dawn


Sursa:TwiFans

Povestea de dragoste dintre Bella Swan (Kristen Stewart) şi Edward Cullen (Robert Pattinson) va atinge punctul culminant în mult aşteptatul The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1, iar fanii seriei au acum ocazia sa admire câteva momente intime dintre cei doi.
Imaginile lansate de Summit Entertainment nu dezvăluie prea mult din film, dar ne oferă ocazia de a participa, preţ de o clipă, la nunta şi, apoi, luna de miere petrecută de cei doi în Rio de Janeiro. În celelalte fotografii, îl avem pe Jacob Black, în pielea căruia a intrat atrăgătorul Taylor Lautner, sexy atât în ploaie cât şi pe motocicletă, pe sora lui Edward, Alice (Ashley Greene), care o ajută, se pare, pe Bella să se machieze înainte de nuntă, Carmen şi Eleazar, surorile Denali, dar şi pe Caius şi Aro din clanul Volturi.
Vraja nunţii şi a momentelor romantice din luna de miere vor fi însă întrerupte de sarcina Bellei, urmată de o controversată scenă a nașterii, modificată faţă de romanul lui Stephenie Meyer pentru a se încadra ratingului  filmului, care este recomandat celor sub 13 ani. Venirea pe lume a deosebitei odrasle a celor doi, Renesmee, va declanşa războiul între membrii clanului Cullen şi ai aliaţilor lor cu cei din clanul Volturi.
Prima parte lui Twilight Saga: Breaking Dawn vine în Româna pe 18 noiembrie.











0 comentarii:

Vizitatori din...


Visitor Map