Translate


miercuri, 25 mai 2011

Noul poster Breaking Dawn


Sursa: CineMagia


Se lansează în 18 noiembrie şi, cum precedentul film din seria Amurg, Eclipsa, a avut cel mai bun weekend de lansare în România anul trecut (46.000 de spectatori), cu siguranţă şi penultimul film al seriei, The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1, este foarte aşteptat.

Poţi vedea mai jos, în galeria acestui articol şi la o rezoluţie foarte bună, teaser posterul aşteptatei continuări, cu un răsărit pe post de protagonist.

Zori de zi 1, următorul episod al sagăi Amurg, duce povestea de dragoste dintre  Bella şi Edward pe un făgaş aproape normal. Vampirul şi muritoarea par să se bucure acum de o căsătorie aparent liniştită, dar nu pentru mult timp, fericirea lor fiind din nou spulberată de trădări şi pericole negândite. După controversata lor nuntă, Bella şi Edward pleacă în Rio de Janeiro pentru luna de miere. Rodul pasiunii lor nu se lasă mult aşteptat, Bella rămânând imediat însărcinată. Şi cum legătura lor nu ar fi trebuit să dea naştere unui urmaş, venirea pe lume a creaturii hibride aproape că o ucide pe Bella. Oare ce soluţie găseşte Edward pentru a-şi salva soţia de la moarte?...

Saga Amurg: Zori de zi continuă aventura ce s-a bucurat de o extraordinară apreciere din partea adolescenţilor din întreaga lume. Ultimele două capitole ale producţiei-fenomen sunt regizate de celebrul Bill Condon, laureat al premiului Oscar pentru scenariul filmului Gods and Monsters.

Data de premieră a filmului este 18 noiembrie, lansarea românească având loc simultan cu cea de pe restul globului.
 

0 comentarii:

Vizitatori din...


Visitor Map