Translate


vineri, 17 septembrie 2010

Kiowa Gordon in Romania




Hey,nu imi vine sa cred!!!OMG!!!!!Kiowa Gordon(Embry Call) e in acest moment la Acces Direct ca invitat special al Antenei 1....Se pare a sosit aseara si momentat nu a reusit sa vada prea mult din Bucuresti.Se pare ca a venit pt un concurs de a alege cea mai sexi vampirita(care va avea loc maine seara intr-un club din capitala)...si a specificat ca a venit in Romania cu prietena dar ca aceasta nu e in studiou.

Later edit: 
Kiowa Gordon impreuna cu manechinul Nicolle si doctorul vedetelor de la Hollywood, Gary, au venit in Romania, in cautarea celei mai sexy vampirite din Romania.
Desi prietenii au incercat sa-l tina departe de tara noastra, Kiowa Gordon a considerat ca o vizita in Romania ar putea fi o sansa unica si deocamdata, asteptarile i-au fost satisfacute.
Kiowa Gordon a afirmat ca este obisnuit in general cu femeile frumoasa, dar ca totusi, in numai o zi a intalnit in Romania mai multe femei superbe decat a vazut in toata viata.
Sursa:Aici

2 comentarii:

Ada spunea...

pt ce au invitat-o pe tipa aia de la clejani..adica a fost jalnic....cu ce naiba ne laudam?!?! cu cantareti romani care nu stiu engleza...oribil...oricum Kiowa a fost foarte dragut!!!

AndreaHeartKiowa spunea...

pe bune?Imi este mila de el.I-au bagat-o pe matahala aia de la Clejani in fata si saracul,a dansat batandu-si joc de ea.BV lui,din 20 de minute cat au fost invitati,saracul daca a vorbit 5.De ce l-ati mai adus? C sa-i aratam tigania? ROMANIA NU INSEAMNA DOAR TIGANIE! Pff,pacat.Cred ca asta de la Clejani l-a cam speriat.Se vedea pe fata lui ca e plictisit.Si de ce nu a stiut nimeni pana azi ca el e in Romania? Kiowa,the iubesc!

Vizitatori din...


Visitor Map