Translate


marți, 14 septembrie 2010

Continuari si fan-ficuri noi...

 ROXANA, a postat capitolele 10 si 11 din Master Of Universe,le gasiti Aici , si la I Want You To Want Me au aparut capitolele 4,5,6 le gasiti Aici .

Simonik cea care a tradus la Trampa de Cupidon,a inceput sa isi scrie propiul fic,se numeste File de Jurnal si il gasiti Aici si pana acum are 21 de capitole.Rezumat:

Simona se intoarce in Germania dupa doi ani si va fi in clasa cu trei fosti colegi.Jana isi va da seama de cine este cu adevarat ,deoarce Simona se prezinta cu alt nume.Cum vor reactiona cei doi baieti cand vor afla?De aici intervine ura auto-impusa si competitia intre Simona si Robert.Sa vedem cum se desfasura relatia celor doi....
Suna destul de interesant,asa ca aruncati o privire...

Ella(Angel of Hope) traduce 2 ficuri....

1.El Matrimonio Cullen,are pana acum 4 capitole si il gasiti Aici
 Rezumat:
Bella Volturi este o prinţesă a cărei misiune este de a ajuta regatul său, dar cum o face? Căsătorindu-se cu prinţul Edward Cullen, care împreună cu familia sa încearcă să-şi ascundă viaţa vampirească. Dar cum se îndrăgostesc? Aparent doi copii normali?
                                                            2.Obligada a amar,are pana acum 4 capitole si il gasiti Aici
                                                            Rezumat:
Bella Swan este moştenitoarea unei mari averi şi este obligată să se căsătorească cu un alt milionar, Edward Cullen, pentru a-şi menţine statutul. Ambii şi-au declarat ura şi este ireversibilă, dar se prefac că au viaţa perfectă.

0 comentarii:

Vizitatori din...


Visitor Map