Translate


vineri, 17 septembrie 2010

Concursul Cea mai sexy Vampirita din lume


Sursa: TotPal

Maine seara, in club Le Gaga din Bucuresti, va avea loc finala nationala a preselectiei pentru concursul Cea mai sexy Vampirita din lume. Catalin Botezatu, alaturi de alti membri ai juriului, va alege 13 dintre cele 30 de frumuseti inscrise la concurs. Finalistele selectiei din Romania vor figura intr-un pictorial realizat in castelul Bran, realizat de renumitul fotograf Paul Miller, pentru ca luna viitoare sa plece in Statele Unite ale Americii. Peste Ocean vor figura intr-o productie de telebviziune de mare amploare. Pe 23 octombrie vor intra in semifinala concursului, desfasurata la Taj Mahal din cadrul complexului Atlantic City, apartinand lui Donald Trump. Pe 31 octombrie, de Halloween, va avea loc marea finala la Bellagio Casino Resort din Las Vegas.
Cele mai renumite branduri din lume s-au asociat pentru realizarea acest eveniment: Player XT, reteaua de cablu MESN (Momentum Entertainment and Sports Network), o productie de televiziune si o companie de sindicalizare din Beverly Hills, ale cărei proiecte includ reality show-uri TV produse in colaborare cu producatorii filmului “Twilight”.
Din New York, modelele vor pleca spre Las Vegas, unde vor fi invitate la Universal Studios pentru un tur in culise alaturi de un ghid, tur care include si vizionarea setului The Twilight si New Moon.
Antreprenorul Donald Trump, faimosul designer canadian Peter Nygård, renumitul tenismen Ilie Nastase, producatorul filmului Twilight Michael Becker si actorul din Twilight New Moon -Kiowa Gordon sunt doar cateva dintre personalitatile marcante care le vor primi, gazdui si selecta pe finaliste, in calitate de invitati VIP.

0 comentarii:

Vizitatori din...


Visitor Map