Translate


luni, 5 decembrie 2011

Eternitatea este doar începutul...


Sursa: Eva
 


 Mult aşteptata producţie, a patra parte a seriei "Saga Amurg", dezvăluie secretele şi misterele acestei poveşti de dragoste fascinantă care a extaziat milioane de oameni.

În "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea 1", Bella (Kristen Stewart) şi Edward (Robert Pattinson), împreună cu cei dragi lor, au de-a face cu un lanţ de consecinţe cauzate de nunta lor fastuoasă, o lună de miere romantică şi de naşterea grea a copilului lor... lucru ce duce la o serie de evenimente neaşteptate şi şocante pentru Jacob Black (Taylor Lautner).

Dacă "Amurg", "Saga Amurg: Lună Nouă", "Saga Amurg: Eclipsa" s-au dovedit a fi nişte superproducţii ce s-au bucurat de un succes internaţional datorită romantismului, pasiunii, intrigii, curajului şi acţiunii care au conturat poveştile, "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea 1", are la bază  povestea de iubire clasică, prietenia nemărginită, sacrificiul, acceptarea şi găsirea adevăratei identităţi. Bazat pe bestseller-ele semnate Stephenie Meyer, romanele şi filmele constituie un adevărat fenomen cultural dezvoltat pe deplin, având fani care aşteaptă cu nerăbdare fiecare parte.

Stephenie Meyer reprezintă un fenomen internaţional în ceea ce priveşte activitatea editorială. A vândut drepturile de traducere pentru cele cinci romane "Amurg" în aproape 50 de ţări şi cărţile s-au vândut în peste 116 milioane de copii în toată lumea. Cărţile sale au rezistat peste 302 săptămâni în Lista Celor Mai Bine Vândute Cărţi a New York Times.

Prima din cele două părţi ale adaptării "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea 1", este regizată de către Bill Condon ("Dreamgirls", "Sfarsit de drum"), fiind bazată pe un scenariu scris de Melissa Rosenberg şi după o adaptare a romanului "Zori de Zi," semnat Stephenie Meyer. În film joacă Kristen Stewart, Robert Pattinson şi Taylor Lautner.

0 comentarii:

Vizitatori din...


Visitor Map