Translate


joi, 7 aprilie 2011

Zvon:Hugh Jackman coleg cu Kristen in Snow White and Huntsman




Hugh Jackman s-ar putea sa joace alaturi de Kristen in Snow White and Huntsman,dupa ce rolul a fost refuzat de Viggo Mortensen.

Retragerea lui Viggo Mortensen din proiectul „de basm” al celor de la Universal, The Snow White and the Huntsman, a lăsat loc unui super-carismatic star al Hollywood-ului, care va face cu siguranţă inima fanilor să bată mai repede. Hugh Jackman a primit oferta de juca în film rolul vacant al Vânătorului, scrie The Huffington Post.
Se pare că producătorii filmului au pus ochii pe Jackman după ce pelicula în care urma să joace, The Wolverine, a fost abandonată de către regizorul Darren Aronofsky.
Dacă acceptă rolul, actorul va apărea alături de Kristen Stewart (Albă ca Zăpada) şi Charlize Theron (mama vitregă) în această nouă adaptare a poveştii fraţilor Grimm, în care, în loc să o omoare pe tânăra şi frumoasa prinţesă, vânătorul o învaţă să lupte şi să supravieţuiască noii sale condiţii.
Între timp, pelicula rivală, The Brothers Grimm: Snow White, şi-a ales deja actorii din rolurile centrale (Lily Collins – Alba ca Zăpada, Armie Hammer – Prinţul Andrew şi Julia Roberts – Regina cea Rea) şi se pregăteşte de începerea filmărilor.
Producţia celor de la Relativity Media, sub amprenta regizorală a lui Tarsem Singh va debuta pe marile ecrane în iunie 2012, cu şase luni înainte de lansarea Snow White and the Huntsman, din luna decembrie a aceluiaşi an.
Nu mi-o pot imagina pe Kristen in rolul Alba-Ca-Zapezii,sincer.Sper sa mai fiu in tara atunci ca sa pot merge la cinema sa filmul.


0 comentarii:

Vizitatori din...


Visitor Map