Translate


marți, 19 aprilie 2011

Reese vorbeste scenele fierbinti din WFE


Sursa:CineMagia



Pelicula Water for Elephants, care se va lansa şi la noi pe 24 aprilie, spune povestea de dragoste ce se înfiripă între un tânăr orfan, Jacob (Pattinson) şi Marlena (Witherspoon) soţia directorului de circ unde ajunge să lucreze. Pasiunea dintre cei doi este redată printr-o scenă de sex de care actriţa din Legally Blonde îşi aminteşte cu plăcere, scrie PopEater.
La premiera din New York a lui Water for Elephants, proaspăt căsătorita Witherspoon s-a declarat „norocoasă” pentru scena de dragoste dintre ea şi vedeta Twillight.
Actriţa, care în timpul filmărilor îl găsise „dezgustător” pe Pattinson din cauza răcelii de care suferea atunci, a insistat că, în ciuda bolii, partenerul său din film a fost grozav.
„Ei bine, mulţi se leagă de faptul că am făcut scena aceea de sex când el era bolnav. Si eu le dau replica şi le spun că în ciuda bolii, am fost atât de norocoasă, nici nu vă pot descrie cât. Nu numai că este super-sexy şi evident, incredibil de frumos, dar este cu adevărat o persoană simpatică, plăcută”, a spus Witherspoon.
Cât despre scena în cauză, dar şi alte momente pasionale din film (ai în imaginea din dreapta o ilustrare a unui asemenea moment) dintre ea şi actorul de 24 de ani, Reese a ţinut să menţioneze: „Cuvântul sexy nu le descrie pe deplin. Nu ştiu de ce au fost catalogate astfel”.


0 comentarii:

Vizitatori din...


Visitor Map