Translate


sâmbătă, 15 ianuarie 2011

Taylor Lautner cel mai căutat tânăr actor de la Hollywood

Sursa: Twilight Fever
Via: pipocamoderna
 
Actorul Taylor Lautner (Jacob in "Twilight Saga") este
cel mai cautat tanar actor de la Hollywood, la acest moment. Chiar şi cu programul plin pentru acest an,continuă să fie cautat de multi producatori foarte cunoscuti de filme. Regizorul Michael Bay ("Transformers"), vrea să faca un film in colaborare cu Lautner detinut de Platinum Dunes compania sa de producţie. Producătorii Craig Zadan si Neil Meron ("Hairspray - Quest pentru Fame") sunt, de asemenea, interesati de actor pentru un proiect despre care se pare ca nimeni nu trebuie sa stie nimic inca. În cele din urmă, Scott Stubbe ("Werewolf") şi Lautner în rolul principal din "Demon Wars", o adaptare a cartii cel mai bine vandut autor de RA Salvatore.

Potrivit Deadline, vedeta a semnat contracte de milioane de dolari, cu New Regency pentru a juca într-un thriller de acţiune, o producţie descrisa ca fiind "" Bourne Identity ", pentru noua generaţie." Povestea se bazează pe durata de viaţă a lui Juval Aviv, un fost agent Mossad.

Actorul va juca, de asemenea, în Incarceron science-fiction "pentru Fox 2000, in care s-ar putea sa joace cu Emma Watson (" Harry Potter "), renumita pentru complotul sau romantic.

Taylor inca negociaza pentru rolul papusi inspirate "Stretch Armstrong" pentru Universal Pictures.

El a terminat recent filmarile la thriler-ul "Abduction" şi in prezent filmeaza "Sunrise", in parelel cu Twilight Saga Breaking Dawn

0 comentarii:

Vizitatori din...


Visitor Map