Translate


luni, 10 ianuarie 2011

Interviu pentru USA Today cu Wyck Godfrey


USA Today: În cazul în care istoria este împărţita?
Wyck Godfrey: "Noi practic dorim să ghidam publicul prin intermediul călătoriei emoţională a Bellei în timp ce ea devine un vampir. Prima parte se referă la nunta, luna de miere şi naşterea. Filmul se încheie înainte de transformarea ei in vampir.


Cartea este împărţită în trei părţi, două reprezintă punctul de vedere al Bella şi partea de mijloc, care este din perspectiva vârcolacului Jacob (Taylor Lautner). Cum te descurci?

"Povestea il va urmării pe Jacob în timpul în care se bate cu dilema lui. Are o idee în timpul în care Bella şi familia Cullen, se ocupa de sarcina "


De ce a fost Bill Condon, castigator al Premiului Oscar pentru cel mai bine cunoscut muzical,scenaristul de la Chicago în 2002 şi director al Dreamgirls în 2006, ales pentru a fi  directorul capitolului final?

"Aceste filme devin mai dificile, în termeni de performanţă. Cu istoria sa de director, eu nu ma pot gândi la altcineva care poate face mai bine acest film. Plus, directorul, care a făcut continuarea Candyman (1995), este un pasionat de filme horror. El are un apetit pentru gen şi o pasiune pentru cărţi şi filmele Twilight. "
Având în vedere ceea ce se întâmplă în timpul chinuitoarei naşteri,care ar fi ratingul filmului?Ar putea sa fie de 12 ani (PG-13)?

Majoritatea fanilor Twilight sunt sub 18 ani.Ar fi o crimă împotriva publicul nostru de a restricţiona filmul. Dar filmele se bazează pe o carte mult mai matur.Totul trebuie să evolueze şi să devină mai sofisticat.
Un compromis: Are loc o naştere sângeroasa şi oase rupte afişată numai prin ochii Bellei. Ea se uită cu confuzie, trăieşte durerea şi totul. Noi vedem doar ceea ce vede ea. "

Va fi portretizat ca împlinirea mult-aşteptatei iubirii dintre Edward şi Bella?

Chiar dacă relaţia fizică dintre ei merge dincolo de ceea ce am arătat în primele trei filme, de asemenea,nu trebuie sa devină un film porno. Acesta este o parte legitimă şi importantă a filmului, romantic si senzual. "

La sfârşitul filmului Breaking Dawn, 70 de vampirii din întreaga lume se unesc pentru a se confrunta impreuna cu familia Cullen şi haita de lupi a lui Jacob. Cum puteţi păstra cele două părţi ale poveştii la fel de atractive?

"A doua parte este mai mult un film de acţiune în ceea ce priveşte problemele de viaţă şi de moarte. Dar momentele linistite din prima parte dau un impuls emoţional.In prim plan sunt tineri casatoriti , care sunt relatablile chiar si într-un film fantasy. Căsătoria nu este o experienţă asa buna pe cat au crezut că ar fi. "

Exista o şansă de a pune un mic număr muzical Condon?

Este posibil să aveţi un dans traditional la nunta. Dar nu va asteptati sa urle lupii un cântec sau sa faca un pas de dans.


Informaţii :

Şi avem, de asemenea, comentarii cu privire la sedinta foto pentru afişul  Breaking Dawn.

"Aparent, va fi aceleaşi fotograf care a fost si la Eclipse şi New Moon, James White.

Mă întreb care va fi tema culorilor?

"Da, din câte ştiu Mackenzie va fi, de asemenea, la sedinta foto pentru a face toate fotografiile promoţionale acum înainte de a fi imens."

"Aceasta e partea proastă: trebuie să aşteptaţi mult timp pentru a vedea fotografii de familie dintre Rob, Kristen şi Mackenzie! Sunt sigur că va exista un poster de-al lor. "

Familia Cullen a inceput antrenamentele ...

AshleyGreene "prima mea zi de antrenamente pentru Breaking Dawn! Atat de amuzante, dar epuizante!  Noapte bună tweeteri!

0 comentarii:

Vizitatori din...


Visitor Map