Translate


duminică, 23 ianuarie 2011

Abduction- In Romania pe data de 30 septembrie 2011

Sursa:CineMagiaTânărul Taylor Lautner urcă vertiginos în preferinţele producătorilor de la Hollywood, după ce a cucerit inimile a milioane de fani cu rolul său din franciza Twilight. O știre de săptămâna trecută îl plasa în vizorul lui Michael Bay pentru un viitor film de acţiune, iar producţii de buget mare precum Incarceron şi Abduction îl vor avea pe Lautner în rol principal, astfel încât speculaţiile presei, conform cărora onorariul actorului va sări în curând de 10 milioane de dolari, nu sunt departe de adevăr.
Imaginile preluate de pe Collider ne oferă o idee despre cum va arăta actorul de 19 ani în Abduction, primul său rol important într-un lung metraj după cel din seria Twilight. Lautner a primit aici rolul lui Nathan, un tânăr care descoperă adevărul despre adevăraţii săi părinţi, după ce găseşte o fotografie de-a sa, din primii ani de viaţă, pe un site cu persoane date dispărute. Descoperirea declanşează o serie de întâmplări în urma cărora Nathan trebuie să fugă pentru a-şi salva viaţa.
Filmul este regizat de John Singleton iar distribuţia îi mai cuprinde pe Lily Collins, Alfred Molina şi Sigourney Weaver.
Lansarea în România a filmului va avea loc pe 30 septembrie 2011.

0 comentarii:

Vizitatori din...


Visitor Map