Translate


miercuri, 29 septembrie 2010

Interviuri de 60 de secunde

Tocmai am gasit pe youtube un interviu foarte interesant :)) . Un intreviu de 60 de secunde cu actorii vostrii preferati din Twilight .

Incepem cu Robert :



Kristen :



Taylor:




Care vi se pare cel mai interesant ?!

Kellan Lutz vorbeste despre Robert Pattinson

Niste fani au fost foarte norocosi cand au avut ocazia sa-l intalneasca pe Kellan Lutz. Acesta a fost foarte dragut si chiar a raspuns la cateva intrebari.

Fata:Pot sa te intreb ceva ?
Kellan: Yeah ?
Fata" Cum este Rob..Robert Pattinson ?Viata lui ?!
Kellan: Tu cum crezi ca este ? E unul din cei mai de treaba oameni cu care am avut ocazia sa lucrez.E super talentat.Vocea lui,felul in care joaca. Cand am auzit prima data cum canta,am fost socat.E asa de....
Fata:Care cantec ? “Let Me Sign”? “Never Think?”
Kellan: Care e acela in care cu greu auzi cuvintele ?
Fata: “Let Me Sign”
Kellan:Cred ca acela e . Si mi-a placut asa de mult,fiindca nu puteam auzii cuvintele din cauza emotiilor care il incercau cand canta..si e extraordinar.E asa de talentat , si sa am ocazia sa lucrez cu el....e un actor extraordinar,un tip super. ’s so talented and to be able to work with him–he’s such an amazing actor, such an amazing guy–
Fata:Ohh,cred ca am sa lesin. 


Aici este partea in care Kellan vorbeste despre Robert , puteti vedea restul intrebarilor aici:






Iar aici este melodia " Let me sign " :




P.s in cazul in care vreti si celelalte melodii pe care Robert le canta , sa ma anuntati. Vi le voi da in fisier mp3 .





luni, 27 septembrie 2010

Fifty Shades sau Master of Universe




Nu stiu exact daca mai tineti minte , dar Klauss33 a gasit acum cateva saptamani un fic : The master of the universe. Este un fic FOARTE popular pe internet,are locul 1 ca cel mai citit fic de pe site-ul www.twilighted.com . Oricum,sunt muulti fani ai acestui fic..exista chiar si o pagina de facebook.Acum sa revin la subiect.Ficul puteti il puteti gasi Aici ,pana acum Roxana a tradus 12 capitole.
           Trailerul ficului The master of the universe:

 

Ps. Ficul are un continut obscen.

PFZ - again

Dap dap. Am postat repede. :X Găsiți aici cap. 20 din Piatra Fără Zid. Sper să vă placă! Comm&Rate! :X:*:*

sâmbătă, 25 septembrie 2010

PFZ

Hello! :* Am postat capitolul 19 din Piatra Fără Zid - at last. Îl găsiți aici. Sper să vă placă! Comm&Rate! :X:X

vineri, 24 septembrie 2010

Video : Final Hope - The Twilight Saga


Sursa: YouTube

Sper sa va placa la fel de  mult cat imi place mie.E printre cele mai reusite pe care le-am vazut pana acum...Si daca nu cer prea mult vreau parerile voastre...


 

Poze cu Cameron pentru "Desha"


Via:DeSha

Noi poze cu Jackson de la sesiunea foto pt filmul "Girlfriend"



Sesiune foto cu Noot Sear semnata Kevin Brien



marți, 21 septembrie 2010

Poze noi/vechi din sesiune foto pt Teen Vogue




Pe scurt....Ashley,Ciocolata Eclipse,The Runaways


 
 2 poze cu Ashley pt revista Harper's Bazaar




Cioacolata si caramele Eclipse,in Slovacia.





Kristen.,Dakota,"The Runaways" in revista Premiere Magazine(Septembrie,Franta)




luni, 20 septembrie 2010

Fic nou SPEECHLESS



Klauss33(Life will gon on) si Alexa(O viata noua) au inceput sa traduca ficul Speechless scris de Foundation of Dreams.Pana acum sunt traduse 2 capitole,si il gasiti Aici
Rezumat:
Când Edward o întâlneşte pe Bella aceasta nu vorbeşte. Îl va lăsa ea să o ajute să îşi găsească vocea? Va rămâne el alături de ea după ce îi va afla marele secret?

Poze mai vechi din promovarea filmului "Remember Me",dar intr-o calitate mai buna





Noi poze cu Taylor din sesiunea foto pt. EW




sâmbătă, 18 septembrie 2010

PFZ

Sallut. :D Am pus capitolul 18 din Piatra Fără Zid - aici (click). Sper să vă placă! Comentați! :X:X:*:*

vineri, 17 septembrie 2010

Concursul Cea mai sexy Vampirita din lume


Sursa: TotPal

Maine seara, in club Le Gaga din Bucuresti, va avea loc finala nationala a preselectiei pentru concursul Cea mai sexy Vampirita din lume. Catalin Botezatu, alaturi de alti membri ai juriului, va alege 13 dintre cele 30 de frumuseti inscrise la concurs. Finalistele selectiei din Romania vor figura intr-un pictorial realizat in castelul Bran, realizat de renumitul fotograf Paul Miller, pentru ca luna viitoare sa plece in Statele Unite ale Americii. Peste Ocean vor figura intr-o productie de telebviziune de mare amploare. Pe 23 octombrie vor intra in semifinala concursului, desfasurata la Taj Mahal din cadrul complexului Atlantic City, apartinand lui Donald Trump. Pe 31 octombrie, de Halloween, va avea loc marea finala la Bellagio Casino Resort din Las Vegas.
Cele mai renumite branduri din lume s-au asociat pentru realizarea acest eveniment: Player XT, reteaua de cablu MESN (Momentum Entertainment and Sports Network), o productie de televiziune si o companie de sindicalizare din Beverly Hills, ale cărei proiecte includ reality show-uri TV produse in colaborare cu producatorii filmului “Twilight”.
Din New York, modelele vor pleca spre Las Vegas, unde vor fi invitate la Universal Studios pentru un tur in culise alaturi de un ghid, tur care include si vizionarea setului The Twilight si New Moon.
Antreprenorul Donald Trump, faimosul designer canadian Peter Nygård, renumitul tenismen Ilie Nastase, producatorul filmului Twilight Michael Becker si actorul din Twilight New Moon -Kiowa Gordon sunt doar cateva dintre personalitatile marcante care le vor primi, gazdui si selecta pe finaliste, in calitate de invitati VIP.

Video KIOWA pe aeroportul din Romania

Sursa: VideoNews



Kiowa Gordon in Romania




Hey,nu imi vine sa cred!!!OMG!!!!!Kiowa Gordon(Embry Call) e in acest moment la Acces Direct ca invitat special al Antenei 1....Se pare a sosit aseara si momentat nu a reusit sa vada prea mult din Bucuresti.Se pare ca a venit pt un concurs de a alege cea mai sexi vampirita(care va avea loc maine seara intr-un club din capitala)...si a specificat ca a venit in Romania cu prietena dar ca aceasta nu e in studiou.

Later edit: 
Kiowa Gordon impreuna cu manechinul Nicolle si doctorul vedetelor de la Hollywood, Gary, au venit in Romania, in cautarea celei mai sexy vampirite din Romania.
Desi prietenii au incercat sa-l tina departe de tara noastra, Kiowa Gordon a considerat ca o vizita in Romania ar putea fi o sansa unica si deocamdata, asteptarile i-au fost satisfacute.
Kiowa Gordon a afirmat ca este obisnuit in general cu femeile frumoasa, dar ca totusi, in numai o zi a intalnit in Romania mai multe femei superbe decat a vazut in toata viata.
Sursa:Aici

Video fanmade


Sursa:YouTube

Acum cateva saptamani am postat pe blog un video fanmade "The thing about the sun",acum mai revin cu cateva asemanatoare.Primul e preferatul meu,daca observati melodia de pe fundal e cea din finalul filmului Remember Me.Daca va place si voua,o gasi pe youtube "I know you can hear me" by Marcelo Zarvos.


 

 

Poze noi/vechi de pe platourile de filmare la Twilight


Din pacate nu am cum sa pun sursa acestor poze,pt ca am uitat de pe unde le-am cules....


Vizitatori din...


Visitor Map