Translate


duminică, 10 octombrie 2010

Bel Ami

Sursa:Intamplator , am dat peste poza aceasta pe internet . "Surse " spun ca e Robert Pattinson in rolul lui George Duroy [ Bel Ami ] .Abia astept filmul .

4 comentarii:

Anonim spunea...

hey...data viitoare pune si sursa...nu de alta dar sa vedem de unde ai luat aceasta informatie...eu am gasit aceeasi poza la fanmade...si sunt sigura ca nu e reala poza...inainte de a posta asemena idioteni documenteaza-te.

Bianca spunea...

Da tu ce vroiai anonim-o? Sa-ti puna: Sursa: Google???
Tu nu ai citit ce a scris?
Si prin "Surse" putea sa se refere la cineva cunoscut.

Anonim spunea...

Bianca,vorbeste frumos...nu am chef sa ma cer cu nimeni...am cerut decat sa puna linkul de unde a luat informatia..atata tot,ce sari ca arsa?de undeva a luat informatia,asa ca na,putea sa puna linkul...daca a aparut pe mai multe site-uri as fi crezut,dar se pare ca numai aici apare...alta data nu te mai ambala asa...

Bianca spunea...

Anonima,nu vad cum ti-am vorbit urat...nu am folosit nici un limbaj jognitor si nici un cuvant urat.Si in plus din moment ce este singurul site pe care ai vazut stire asta..nu e lar ca nu a luat neaparat de pe un alt site cu stiri? Chiar asa vroiai sa-ti scrie acolo sursa: google?? sau sursa:propria persoana??
Spun asta pentru ca si eu scriu pe un blog si daca gasesc si eu o poza noua si vreau sa o pun normal ca nu o sa scriu si sursa..ca doar nu o sa pun sursa google de exemplu...
Si cu certatu nici eu nu vreau sa ma cert cu tine dar gandeste-te si tu putin.Si nu acuza aiurea

Vizitatori din...


Visitor Map