Translate


miercuri, 30 septembrie 2009

Cel mai hot vampir















Care e cel mai hot vampir?...votati aici

...votul meu merge la Kellan [:D]...al vostru?

Sub sonsaj exista o comparatie intre "Twilight" si "True Blood".

NylonTv :Sienna Miller iubeste "Twilight"

Poza noua Kellan





uhh... cat e de frumosssss :X:X:X:X !!!

Sursa

Poze cu fanii













Sursa:TwiFans

Doza de ras [:)]

Produse "new moon"















Pt a le vedea mai bine click aici

Poze promotionale











Taylor Lautner se simte intimidat de persoanele care ii admira abdomenul lucrat la sala!


Taylor Lautner, actor cunoscut din trilogia „Twilight” a marturisit de curand ca nu se simte prea bine cand fanii ii admira abdomenul, desi s-a straduit mult la sala de fitness pentru a-si defini masa musculara.


E destul de jenant sa stii ca oamenii cu care te intalnesti isi concentreaza atentia asupra unei anumite portiuni a corpului tau. Nu-mi place deloc cand mi se intampla asta”, a declarat adolescentul in varsta de 17 ani in cadrul unui interviu acordat cand era la Teen Vogue Hollywood Party.

Taylor a vorbit in acelasi interviu despre atmosfera de pe platourile de filmare a filmului „Eclipse”, a treia parte a trilogiei „Twilight”, care va avea premiera pe 30 iunie, in 2010.

„Imi place la nebunie sa merg la filmari. Ne distram mult cand suntem impreuna, iar in timpul liber ne plimbam prin Vancouver sau mergem la evenimente de acolo”, a spus Taylor.

El a marturisit si faptul ca abdomenul perfect lucrat pe care il afiseaza acum a fost obtinut cu multa munca, iar antrenamentele au inceput in ziua in care s-au terminat filmarile pentru „Twiligt” – prima parte.

El a facut acest efort special pentru a-i convinge pe producatorii seriei „Twilight” ca merita sa fie distribuit si in continuare in rolul lui Jacob Black.

Sursa: AcasaTv

I can't live



Am gasit asta pe TwiFans ...ador acest video :)

Teen Vogue Young Hollywood Party

Vizitatori din...


Visitor Map