Translate


luni, 28 septembrie 2009

Robert Pattinson si Kristen Stewart au recunoscut ca sunt impreuna!



Conform unei reviste din Spania, anume ABC, Robert Pattinson si Kristen Stewart, celebrii protagonisti ai filmului “Amurg”, au recunoscut ca formeaza un cuplu.

Dupa ce mai multe vedete de sex feminin au recunoscut ca au facut adevarate pasiuni pentru Pattinson, iar Kristen recunostea de curand ca si-ar dori sa aiba chiar un copil cu el, actorul pare decis sa-i acorde o sansa colegei sale de filmari.

Intre Robert Pattinson si Kristen Stewart exista o atractie special ape platourile de filmare, fapt speculat de cei care i-au ales pentru a forma un cuplu in “Amurg”.

De cateva luni, Kristen si Robert sunt vazuti impreuna in tot felul de locuri, iar la un moment dat au fost furnizate presei fotografii in care parea ca cei doi se saruta, la un concert al celor de la “Kings of Leon”.

Cei doi actori au mai fost surprinsi si alta-data in ipostaze compromitatoare, dar nici unul dintre ei nu a confirmat pana acum ca ar fi impreuna. Cei de a ABC sustin insa ca minunea s-a intamplat! Cei doi actori s-au hotarat sa nu-si mai ascunda relatia!

Acesta stire a fost publicata de cei de la AcasaTV....

0 comentarii:

Vizitatori din...


Visitor Map