Translate


duminică, 11 octombrie 2009

36 de fanficuri, pe care sa il traduc?


In aceasta saptamana m-am gandit sa incep sa traduc un fanfic, insa am gasit atat de multe, si fiecare fanfic imi place mai mult sau mai putin. Nu ma pot decide, de aceea m-am decis sa fac un sondaj pentru ca vizitatorii acestui blog sa voteze cel mai interesant/frumos/amuzant/romantic/etc fanfic. Rezumatele celor 36 de fanficuri le gasiti mai jos.



1.Quisera ser Humano
-A trecut un an de la ultima vizita a voulturilor, acum toti sunt in Anglia. Rosalie gaseste o masina ciudata, in parcul de distractii, si isi pune o dorinta…ce se va intampla?

2.Destino:
Edward a plecat, Bella moare intr-un accident, ce se va intampla dupa 137 de ani cand Edward va vedea reincarnarea Bellei?

3.Rosemmett,de la belleza del exterior a la belleza de lL: Aflaţi mai multe despre istoria acestui cuplu frumos si pasionat (Rose si Emmett)..

4.Nos conocimos en un baile de disfraces: Doua inimi se vor cunoaste, intr-o noapte frumoasa, la un bal mascat.Pentru a putea fi impreuna, Alice si Jasper, trebuie sa treaca peste multe obstacole.

5.Mi vida por ellos
: Bella este un vampir nou-nascut. Traieste cu o familia Bestik, acestia sunt vegetarieni. Se intampla ceva in Volterra si parintii ei trebuie sa plece, ea si fratii ei raman in grija familiei Cullen.Ce doresc Voulturi?Ce ascund familiile?

6.Until my dying day
: Rosalie si Emmett (umani) sunt iubiti de o viata intreaga, cand se casatoresc un accident teribil schimba vietile lor pentru totdeauna, mai ales pe a lu’ Rosalie.

7.Rosemmett: en Africa!: Bella ne povesteste, in Luna Noua, ca Rosalie si Emmett au plecat intr-o calatorie in Africa, dupa terminarea liceului…. Ce s-a intamplat cu acest cuplu minunat acolo?

8.Como divertise en la eternidad?: Emmet o invata pe Nessie cum se distreaza vampirii pentru a trece mai repede timpul. Ii va spune micutei sale nepoate toate cunostintele inlegatura cu acest subiect, iar aceasta il va surprinde.

9.Proyect Runway ¡Al estilo Emmett! :Emmett organizeaza un concurs de modeling...Reprosuri, imbracaminte si un Edward cu dorinte de razbunare…"¡Emmett!-a strigat Edward cu furie. Acest lucru nu e blana!E matase!”...


10.A Fairy Tale By Emmett: Nessie cere o poveste de adormit copiii...Va fi o provocare pentru Emmett? Ce poveste ii va spune?


11.La primera vez:Emmet si Rosalie povestesc momentele speciale din relatia lor.


12. 7 minutes in heaven: Nu treceau prin cele mai bune momente, dar intr-o noapte viata lor ia o intorsatura neasteptata, Rosalie ramane insarcinata.


13.El Oso y la Tigresa: Emmett cu “nebunia” lui si Rosalie cu temperamentul sau…vor fi vreodata linistiti?


14.¿Amor fraternal?: Emmett si Bella au o "intalnire", ciudata, in baie…din acel moment incearca sa se evite unul pe altul.Vor putea? Sau se vor preda dorintei?


15.Concurso de canto: Sambata amiaza, toata lumea e plictisita..ce se poate face pentru a alunga plictiseala? Un concurs de canto!


16.Ask aunt Emmett: Emmett are o rubrica in ziar (in care raspunde la intrebari), iar Emmett e Emmett…autoarea ne asigura multe rasete


17.Ask aunt Jasper: ideea e aceeasi ca la “Ask aunt Emmett”


18.¡Adios soltería!: V-ati intrebat vreodata ce s-a intamplat la petrecerea burlacilor? Trei vampiri la o asemenea petrecere inseamna un singur lucru: dezastru!


19.Cuidar de ti: Edward este ranit de catre un vanator, iar Bella are grija de el. Dar cand se decide ca trebuie sa ramana in casa lucrulile se complica…Va afla Charlie secretul lui Edward?


20.Una mentira es una traición: Rose si Riley sunt iubiti, Emmett mereu a fost prietenul ei cel mai bun si amant in secret...James afla acest lucru si s-a hotarat sa nu lase cale libera la nimeni…Emmett se va da batut sau va incerca sa ramana cu iubirea vietii lui? Pe cine va alege Rose?


21.Los vampiros pueden ser padres: Carlisle descopera un mod in care vampiritele pot ramane insarcinate si o incearca pe Rose, dar ______…ce se va intampla?


22.Viaje de Fin de Curso: Toti elevii din anul 5 merg intr-o calatorie la sfarsitul anului, Bella si Edward sun prieteni foarte buni. Ce se va intampla, daca in calatorie se vor confunda lucrurile? (toti sunt umani)


23.¡Cuiden a mi princesa!: Ce se va intampla cand Edward o va lasa pe printesa lui in grija lui Emmet si a lui Jasper? Va supravietui Renesmee?Dar Emmett si Jasper?


24.La Bella Durmiente: E ziua de nastere a lui Emmett, familia acestuia participa la un plan foarte special, iar Bella e protagonista, desigur. Autoarea spune: “Distractia e asigurata in aceasta productie.”


25.No me dejes Caer : O viata luxoasa e viata perfecta? Pentru Bella nu e, ea doreste un singur lucru: sa uite de problemele care o afecteaza foarte mult. Pentru ce sa traiesti daca nu ai un motiv? Doi ochi verzi, pot fi un motiv pentru care sa mergi mai departe? (Toti sunt umani)


26.Tu nombre en el viento: Dupa scena din camera de oglinzi, Bella se trezeste, singura, intr-un spital si nu isi aduce aminte despre viata ei din Forks. Edward este convins ca trebuie sa se indeparteze de Bella, cand se intoarce la liceu isi da seama ca ii poate citi gandurile…


27.Ghotika: Pentru Bella si Alice, adolescentii care mereu sa imbraca cu haine “intunecate”, vampirii, din pacate, exista doar in romanele lor preferate. Vor crede in continuare acelasi lucru cand vor ajunge in Forks Edward si Jasper? Dragostea nu e intotdeauna roz.


28.Un amor imposible: Dupa 6 luni, de cand Edward a parasit-o, Bella vede un Volvo la scoala. Acolo se intalneste cu Edward, care se tine de mana cu o alta persoana. Ce va face Bella? Va putea trece peste acest lucru?


29.Todo cambio: Emmet, Alice si Bella sunt frati si orfani. Alice si Bella sunt gemene dar nu seamana fizic.Matusa lor, Esme, are grija de ei, ea este pe punctual de a se casatori cu Carlisle, un vechi prieten de familie.Carlisle este vaduv si are trei copii: Rose, Edward si Jasper.


30.Solo una lágrima mas: Bella ramane insarcinata la 19 ani. Carlisle se ocupa de sarcina ei. Atat de bine se inteleg, sunt atat de uniti, incat fiica ei il va numi: “bunic”. Carlisle are un nepot care se muta la New York, cei doi simt ceva unul pentru altul. Ce se va intampla cand _______


31.Diario de una asesina: Bella a fost transformata in vampir de catre voulturi , un grup de vampiri incalca regulamentul si ea este nevoita sa traiasca cu familia Cullen.Dezgustator sau o dorinta care s-a indeplinit?


32.Reencarnación:Teama de a-l pierde a obligat-o sa il salveze, dragostea care o simtea deja pentru el a facut-o sa ii ascunda trecutul. Rosalie cunoaste trecutul lui Emmett, dar nu doreste sa-l povesteasca, pana cand “ea” se intoarce. Rose va trebui sa ii spuna, intr-un final, adevarul!


33.REBELDES: Academia de arte “Twilight” e cea mai buna academie din New York.Bella, Alice si Rose sunt cele mai bune, dar ce se va intampla cand vor veni la aceasta academie Edward, Jasper si Emmett? (Toti sunt umani)


34.Ventana al amor:Pentru Bella dragostea mereu era pe ultimul loc, primele erau: studiile, apoi locul de munca, iar acum nepoata sa. Ce se va intampla daca prietele ei vor decide ca este timpul pentru “a deschide o fereastra” dragostei?


35.Aunque no me puedas ver: Dupa cinci ani in care nu s-au vazut, Bella si Edward se reintalnesc. El nu a uitat-o, ea are o problema de sanatate, se poate vindeca dar nu are motive pentru a face acest lucru. Edward o va accepta si va avea grija de ea sau se va indeparta? Bella va dori sa se vindece sau nu? (Toti sunt umani)


36.El Jardin de Senderos que Bifurcan: Bella se muta in Forks cu scuza de a-i lasa mamei sale spatiu, dar adevarul este ca a fost transformata in vampir in Phoenix. Ce loc este mai bun decat Forks unde soarele nu straluceste aproape deloc si nimeni nu stie de ea? Exceptie facand ciudatii cu ochii aurii...


Deci...pe care sa-l traduc?

5 comentarii:

Anonim spunea...

26.Tu nombre en el viento:
un amor impossiblr

ana spunea...

decii
era unul :-?
q bella sh emmet..
kre au faqt cv in baie...


sh cele 2 de sus..
tu nomre en el viento sh
un amor impossible
mi se par superbe

Anonim spunea...

ana...de amor fraternal...zici tu?
si mie imi place mult acel fic...suna ff interesant...si tot odata e interesant:X

....eu voi traduce fanficul care va iesi pe primul loc la sondaj....deci nu uitati sa votati ;)

Anonim spunea...

26.tu nombre en el viento

Anonim spunea...

26
35
36..toate sunt f interesante..dar park astea ma atrag mai mult:D

Vizitatori din...


Visitor Map