Translate


marți, 7 iunie 2011

Care este trailerul vostru preferat?


Sursa:CineMagia

Duminică s-a lansat primul trailer The Twilight Saga: Breaking Dawn, în cadrul MTV Movie Awards, dezvăluind indicii despre cum va arăta cel mai fericit moment din viaţa de cuplu a Bellei şi a lui Edward - nunta, ceea ce ne-a făcut să revedem toate trailerele lansate cu ocazia popularei poveşti de dragoste dintre muritoare şi vampir. Care e trailerul vostru preferat?


Amurg/Twilight (2008)

TRAILERUL
Ne arată în primul rând de ce e în stare vampirul Edward Cullen (Robert Pattinson), apoi se întrevede din trailer chimia dintre Kristen Stewart şi Pattinson - pe fondul unor imagini panoramice de o frumuseţe incredibilă. Şi mai e sărutul dintre cei doi, plus că întregul conflict al filmului este sugerat încă din trailer, ceea ce face din acest clip de 2 minute 23 un teaser perfect.
Subiectul primei părţi
Viaţa unei adolescente pe nume Bella ia o turnură diferită în momentul în care se mută  în orăşelul Forks-Washington, pentru a locui cu tatăl ei. Iniţial, totul i se pare deprimant, pentru că trebuie să se acomodeze cu noua locuinţă şi cu noii colegi, însă la scurt timp îl întâlneşte pe misteriosul şi seducătorul Edward Cullen. Acesta se îndrăgosteşte de ea, însă are un mare secret,  care le pune în  pericol relaţia - el şi familia  lui sunt vampiri. Bella  îi află  secretul, dar nu realizează că îşi riscă viaţa continuând această relaţie. Totul se complică atunci când duşmanii vampiri ai familiei Cullen apar şi  încearcă să o vâneze pe Bella.

 


Saga Amurg: Lună Nouă/The Twilight Saga: New Moon (2009)
E greu de ales dintre toate trailerele care au apărut premergător lansării New Moon. Dar este unul care ne-a atras în mod deosebit atenţia, cel intercalat de testimonialul lui Taylor Lautner. Vedem acum că Bella are toate motivele să fie atrasă de personajul lui Jacob Black, plus că în clip apare antologica secvenţă de apropiere dintre cei doi, de după accidentul cu motocicleta. Trailerul virează o mulţime de scene sexy şi de luptă, ingredientele pentru un teasing de succes. Nemaivorbind că scena în care Bella se aruncă în mare, doar pentru că expunându-se pericolului vede imaginea lui Edward, a fost cel mai recreat moment în false trailere de către fanii filmului.

The Twilight Saga: Eclipse (2010)
Unul dintre cele mai romantice trailere din Saga Amurg este cel lansat pentru Eclipsa. Atât Edward, cât şi Jacob îşi mărturisesc iubirea pentru Bella. Şi ce cuvinte frumoase! Vă lăsăm să le rememoraţi urmărind trailerul. În timp ce luptă pentru a supravieţui, Bella este nevoită să aleagă între cei doi. Conflictul care mocneşte de mii de ani între vampiri şi varcolaci se poate transforma acum într-un adevarăt razboi, declanşat de decizia unei simple muritoare. Dragostea şi pasiunea se contopesc cu haosul şi disperarea.
 

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1, premiera pe 18.11.2011
Cei de la Summit Entertainment au lansat în cadrul MTV Movie Awards de duminică primul trailer Breaking Dawn - şi pe bună dreptate, la câte premii a primit Eclipsa. În acest trailer ni se dezvăluie cel mai important moment din viaţa de cuplu a Bellei şi a lui Edward - nunta, dar şi reacţiile invitaţilor, cel mai afectat fiind - bineînţeles - Jacob.
Povestea din prima parte a dipticului Breaking Dawn se învârte în jurul fericitului eveniment, nunta, după care Bella şi Edward se bucură de prima noapte împreună, în Rio de Janeiro. Clipele de bucurie sunt însă scurte, sarcina Bellei urmează la scurt timp, iar naşterea o poate costa viaţa. Edward o salvează. Naşterea lui Renesmee ar putea încheia, conform producătorului Wyck Godfrey, prima parte a Breaking Dawn, urmând ca cea de-a doua, cu lansarea stabilită pe 16 noiembrie 2012, să abunde în suspans şi acţiune, totul având drept miză chiar vieţile celor doi îndrăgostiţi şi ale deosebitei lor fiice.
 

Pozele fac parte din galeria blogului.

2 comentarii:

MARIANA RADOI spunea...

ca un adevarat fan ce sunt.....nu ma pot exprima, dar scena cand edward rupe tablia patului- in BD- parca e regizata de mine! si ma duce mintea la remarca bellei despre petrecerea timpului pe insula...,,ma gandesc ca a mai ramas o gramada de tablie...."

Ioana spunea...

Mariana are dreptate...nu cred ca putem alege intre trailere, dar cu siguranta cel mai asteptat este BD ;)

Vizitatori din...


Visitor Map