Translate


marți, 8 martie 2011

E oficial : Kristen va fi noua Snow White


Sursa:CineMagia


Starul din Twilight, Kristen Stewart, a fost confirmată în rolul protagonistei din Snow White and The Huntsman, anunţă The Film Stage!
Ea va fi "cea mai frumoasă fată" din producţia celor de la Universal, regizată de Rupert Sanders după un scenariu de Evan Daugherty. Celelalte roluri cheie ale filmului au fost adjudecate deja de către Charlize Theron (Regina cea Rea) şi Viggo Mortensen (Vânătorul).
Potrivit sinopsisului, Albă ca Zăpada (Stewart) este o prinţesă de 18 ani, care din cauza frumuseţii sale, este pizmuită de către mama sa vitregă, Regina Ravenna, aceasta punând la cale moartea fetei.
Cu ajutorul vânătorului Eric, prinţesa rămâne în viaţă şi învaţă să supravieţuiască pericolelor din pădure. Din poveste nu lipseşte Prinţul, însă, pentru a-şi clarifica sentimentele faţă de el, Albă ca Zăpada va muşca dintr-un măr otrăvit şi va lupta cu dragostea pe care crede că o simte faţă de vânător.
Filmările la Snow White and The Huntsman vor începe în august, lansarea urmând să aibă loc în 2012.
Ma bucur ca a reusit sa ia acest rol,din moment ce in primul film Snow White va trebuie sa lupte impotriva mamei sale,asta inseamna ca va avea si o continuare,si cu putin noroc Kristen va aparea si in acela.

0 comentarii:

Vizitatori din...


Visitor Map