Translate


luni, 3 mai 2010

Fanficuri noi si continuari

Fanficuri noi:
->eu, DD, am inceput sa scriu o noua poveste, care se numeste Umbrele trecutului - Prolog, Cap 1
    Prolog:
    O zi frumoasă de vară, vântul adie uşor, Soarele se ascunde pentru a apărea Luna şi stelele…O altă zi se termină, o altă zi s-a scurs din viaţa mea şi din nou, stau singură, departe de toate lucrurile care reprezintă “fericirea” mea.
    Când am început să mă prefac că totul e bine, că sunt fericită, că nu îmi pasă nimic? De cât timp mă prefac că mi-am revenit, că l-am uitat?
    De ce nu pot fi ceea ce par a fi? De ce trebuie să mă ascund după o mască? De ce nu mai pot avea încredere în nimeni, nici măcar in propria mea umbră?
    De 5 ani am inceput să mă mint pe mine însumi, să mă prefac că nu s-a întâmplat nimic şi că sunt cea mai fericită femeie de pe pământ.
    De 5 ani  încerc sa uit tot şi chiar şi acum îmi apare în gând acel zâmbet, acea voce, acei ochi verzi…mângâierile, săruturile sale…
    De ce am crezut acele vorbe frumoase? De ce?
    Cum am putut să fiu atât de naivă şi să îl cred că mă iubeşte?
    “Diana, acei ochi verzi ameţesc  pe oricine” îmi spune vocea din mintea mea şi acum stau şi meditez asupra acestui lucru. Oare chiar aşa este? Are dreptate cumva?
    Nu, sunt o proastă! L-am crezut, l-am iubit, am avut încredere în el şi ce am primit în schimb? Doar minciuni frumoase…Şi îmi mai spunea că mă iubeşte, că fără mine nu poate trăi. Da, sigur!

    ->Luyutza:
    Scurta descriere: "El ii salveaza viata, ea ii va ramane foarte recunoscatoare dar din cauza ca stau destul de mult impreuna dragostea isi pune amprenta pe cei doi.Dar ce se intampla cand un secret isi face iveala, ce se intampla cand nici macar ea nu stia despre el.Vor mai putea ei sa fie impreuna si sa treaca peste toate obstacolele oferite de secret??" 
    In acest fanfic este vorba despre celebra dragoste dinspre Edward si Bella, care sunt personajele principale.Este un fanfic in care toti sunt oameni, dar va avea si o parte paranormala. 

    ->Bya a inceput sa scrie "Love Sacrifices" -> primele doua capitole
    Rezumat: "Vampirul Alek si intalneste o tanara frumoasa  Timeea. Se indragosteste de ea si ea de el. Nestiind de la bun inceput,Timeea avea puterea de a transforma vampirii si oamenii in varcolaci, iar Aleksi, ca orice vampir avea puterea sa transforme oamenii in vampiri, dar iubirea lor e imposibila deoarece Timeea e cel mai mare dusman al lui Aleksi. E un varcolac, doar ca nu mirosea ca atare. Avea mirosul unui om. Ce vor face ei pentru a fi impreuna? Va renunta Aleksi la viata de vampir sau Timeea la viata de varcolac?"

    ->Simena a inceput sa scrie "Copacii mor in picioare" - primele 6 capitole
    Rezumat: "Bella si Edward sunt umani. Ea sufera si se gandeste foarte mult la noaptea de acum 6 ani cand a facut dragoste cu un necunoscut. Fiind foarte saraca munceste pe unde apuca si datorita bunatatii ei primeste o mostenire care o face sa depaseasca situatia ei financira. Pleaca in Seattle si o cauta pe prietena ei Alice. Dupa ceva timp il intalneste pe Edward..."

    ->Mikyutza a inceput sa traduca "Bella's begining" - primele 5 capitole
    Rezumat: Renée şi Charlie sunt un cuplu fericit cu un nou copil pe nume Isabella. Dar totul se modifică atunci când un "urs" produce un accident de maşină şi ii ucide pe Charlie si Renée. Ce se va întâmpla cu micuta Isabella ? Cine a venit şi a salva-o si care au fost ultimele cuvinte ale mamicii ei? Cine este salvatorul misterios?

    ->Ramonic95 a inceput scrie "When I Love You More Than Anything" - Capitolele 1-9
    Rezumat: "Bella se muta in Forks unde locuia clanul Cullen, cu gandul sa se alature. La scurt timp se indragosteste nebuneste de Edward care ii impartaseste sentimentul. Cand viata e mai dulce, apare o piedica mare, care o face pe Bella sa-l piarda pe Edward si pe familia ei noua. Va reusi Bella sa invinga piedica?"

    Continuari:
    A New Love de Alexa - Cap 20, Cap 21
    Bienvenido A Mi Cuerpo tradus de mine, DD - Cap 36
    Caile Destinului de Ali - Cap 13, Cap 14
    Ce Inseamna Psihologie de Andru - Cap 24, Cap 25
    El Sueno De Crepusculo tradus de Bya - Cap 19
    Fallen Angel de Deea - Cap 15, Cap 16
    Feel The Life Of The City scris de Alma - Capitolele 15-20
    I Love To Hate You tradus de Mikydutzza - Cap 20, Cap 21, Cap 22
    Impenetrable To Pain de Andragel - Cap 30
    Ironia Sortii scris de Andra - Capitolele 18-24, Epilog
    Jacob And Nessie Forever tradus de AnNy - Cap 46
    La Trampa De Cupido tradus de Simona - Capitolele 11-17
    Love Dance de Bya - Capitolele 10-15
    Love In The Force tradus de Gaby - Capitolele 17-40
    Love Story scris de Iulia - Cap 18
    Memories de BibbyEllen - Cap 11, Cap 12
    Midnight Life de Laurry12 - Cap 6
    No Me Dejes Caer tradus de Spixxie - Cap 11, Cap 12, Cap 13
    Noapte Si Zi de Dya (Alice) - Cap 14 
    Say It, Out Loud de Illinca - Cap 13
    Un Final Tragic de deea005 - Cap 11, Cap 12 (prima parte, a doua parte)
    Viata E O Mizerie Inselatoare scris de Rosemary - Cap 12, Cap 13
    Viata In Internat de Marina - Cap 25 (prima parte)
    Vis de Iarna scris de Alina - Cap 14, Cap 15
    Vis sau Realitate? de diana9 - Cap 2
    ___________________________________________________________________________________
    Cei/Cele care doriti ca fanficurile voastre sa apara pe acest blog trebuie sa imi trimiteti pe adresa MEA de email (idp_dd@yahoo.com) un mesaj in care sa preciati, sa imi spuneti:  numele fanficului, rezumatul, numele/nickul sub care publicati povestea si, nu in ultimul rand, linkul unde publicati fanficul.

    2 comentarii:

    DancingVampire spunea...

    de ce postati atat de rar?

    Anonim spunea...

    timpul nu imi prea permite sa postez atat de des pe cat ar trebui :(

    Vizitatori din...


    Visitor Map