Translate


marți, 30 noiembrie 2010

vineri, 26 noiembrie 2010

Robert scos la licitatie!Cat oferiti fetelor???


Sursa:FunFun


Robert Pattison, vampirul din seria "Twilight" care a furat inimile multor adolescente, va petrece o zi în compania femeii care va scoate din buzunar 30.000 de euro pentru a-l licita pe site-ul charitybuzz.com. El a fost scos la licitaţie în scopuri caritabile pentru copii, alături de alte nume celebre.
Prinţul William poate fi licitat pentru 8.000 de dolari, iar câştigătorul MTV Music Awards 2010, Justin Bieber, care pare a fi mai puţin popular, fiind accesibil pentru dar 3.000 de dolari. De asemenea, fanii cu dare de mână ai serialului "True Blood" pot fi încântaţi deoarece pe acelaşi site poate fi licitat un rol episodic într-unul din viitoarele episoade ale seriei TV, pentru suma de 10.500 de dolari.
În ceea ce o priveşte pe viitoarea câştigătoare a licitaţiei lui Robert Pattison, aceasta îşi va putea petrece o zi întreagă pe platoul de filmare din Vancouver al celei de-a patra pelicule din seria "Twilight", "The twilight Saga: Breaking Dawn", şi de a-i cunoaşte pe Tazlor Lautner, Dakota Fanning şi, nu în ultimul rând, pe iubita actorului, Kristen Stewart, care interpretează rolul Bella. Pachetul mai include şi două nopţi de cazare la Hotelul Four Seasons din Vancouver şi transportul cu o limuzină către şi dinspre platoul de filmare al peliculei "Breaking Dawn".

PFZ

Hello, world... Am postat epilogul, sau ultimul capitol din Piatra Fără Zid - aici (click). Sper să vă placă... și de asemenea, că v-a plăcut întreaga poveste. Comm&Rate! :X:*

joi, 25 noiembrie 2010

O poza din Breaking Dawn oferita de Bill Condon



Bill Condon a postat azi o poza pe Twitter...Si ce mai poza,ceva ce nu a reusit nimeni sa pozeze(si aici ma refer la paparattzi),cred ca stim cu toti din ce scena e;))...Pe mine m-a facut si mai nerabdatoare,dar din pacate exact un an avem de asteptat. 


Scene fierbinti cu Elizabeth in serialul "The Good Wife"



LA MULT ANI,BILLY!

Luna asta avem ceva sarbatoriti,azi e randul lui Billy...


Poze si video de la un concert sustinut de trupa lui Jackson in Baton Rouge





AGAIN!!! 8 Poze din extraordinara sesiune pt Tv Week




 Alte poze...so,imi doresc sa fiu mai nou fotograf.Va da-ti seama sa puteti lucra cu asemenea material?;)) Acum zambeste in unele poze acum poate fi total opus in altele...Uite si de asta imi doream sa intrati sa il votati pentru ca merita voturi nostre.
Later edit:intre timp a mai aparut una...spre fericirea noastra,daca veti da click pe "Aflati mai multe" le veti gasi si pe celalate 8

marți, 23 noiembrie 2010

Maestro Crew

Postarea asta nu are nimic de a face cu Twilight Saga...Pur si simplu e pentru mine,vroiam sa impart cu voi ceva.
Nu sunt fan Inna,chiar deloc,vocea ei ma zgarie pe creier,imi da impresia ca e o pisicuta stransa prea tare de gat cand o ascult.Din pacate asta e parerea mea si numai a mea si sper sa nu te supere nimeni.In schimb imi plac dansatori ei.Trupa de dans se numeste Maestro Crew si sunt din Slovenia.Sunt castigatori concursului Slovenia's Got Talent versiunea binecunoscutei celei americane.Au talent,foarte mult.Sunt fenomenali..Am sa va las doua video-uri de pe youtube si sper sa imi lasa-ti  parerile voastre.




LA MULT ANI,JAMIE!



Azi este ziua lui Jamie,echipa "Imposibilul devine posibil" ii ureaza un calduros LA MULTI ANI!

JAMIE CAMPBELL BOWER este una dintre cele mai strălucite tinere vedete britanice, cu nişte perspective nemaipomenite.

O noua poza cu Robert pt Tv Week




Jackson in Baton Rouge



Ieri Jackson se afla pe aeroportul LAX si azi avem si prima poza cu el din Baton Rouge.


Primele poze cu Peter de la premiile Emmy



Aseara s-au decernat premiile  Emmy,se pare ca Peter a fost acolo,momentan nu avem decat 3 poze,dar sunt sigura ca pana diseara vom avea la dispozitie mai multe...Arata fenomenal,nu credeti? 




InStyle Photoshoot: Kristen Stewart by Marc Hom


Sursa: Gossip Dance

Photobucket

Poze noi/vechi de la filmarile Twilight

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

5 Wallpapere noi cu Robert

 Sursa: Gossip Dance
Photobucket
PhotobucketPhotobucket

Vizitatori din...


Visitor Map